resultat åby chelsea

1,10, 0+0 fel, 5a:
Vi gjorde en bra runda, lätt och enkelt. Fick ett omtramp i omhoppningen där man hoppade ett räcke mot staketet och hon skyggade lite. Annars hade tiden blivit ännu lite bättre. 
 
1,20, 0+0 fel, placerad:
Chelsea var så taggad inför denna rundan, kunde knappt röra skänkeln då satte hon igång direkt. Hon hoppade fantastiskt och så väl. Vi gjorde en bra runda, förutom att jag la in ett extra galoppsprång in mot första kombinationen och att jag inte satte upp på sista distansen som vi kom lite fort inpå. Men annars är jag nöjd, allt flöt på bra. Hon ger en fantastisk känsla och det känns nästan lite fusk att sitta på en sån bra häst! 
 
1,15, 4 fel:
Hade hoppat Cazzilla först i klassen och sen hände en liten insident som gjorde att jag tappade tid och koncentration. Gjorde henne inte alls rättvis i denna klass. Tråkigt, men sånt händer...
 
1,20, ute:
En blandning mellan en trött häst och att jag tidigare ridit snabbt på henne. Även fast hon är försiktig kan man inte bara gasa. Skulle utgått efter några nedslag men lätt att vara efterklok. Och skulle som sagt inte hoppat denna klass överhuvudtaget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0