resultat åby cazzilla

Jag tycker Cazzilla vart jätte duktig och hoppat fint. Tror det är väldigt utvecklande för henne att få tävla på en sån här bana. Om man ser tillbaka till förra året vi var där så har hon ju utvecklats massor. När vi skulle hoppa 1,10 där var hon så spänd så hon hoppade rakt igenom hindren och sprang förbi. Nu var hon helt avslappnad även i första klassen. :) 
 
1,10, 0+0 fel:
Hoppade enkelt igenom denna banan och var som sagt avslappnad. Utanför placering. Har lite svårare att vända med henne i svängarna, men det har hon fått öva på i helgen. Tror det är bra för henne att vända lite tajtare i omhoppningarna och såklart även hemma, för då får jag henne på bakbenen och hon får öva på det.
 
1,20, totalfel, 8+0 fel:
När jag kom ut från banan var jag inte alls nöjd, men nu när jag kollat på filmen så tycker jag hon hoppade jätte fint. Vi fick ett nerslag på hinder nr 2 där jag skulle aktiverat henne mer och satt igång galoppen. Sen fick vi insprånget i andra kombinationen då jag la in ett extra galoppsprång i anridningen. Små fel från min sida och Cazzilla skötte sig bra!
 
 
1,15, 0+0 fel, 7 placerad:
Denna rundan är jag nog mest nöjd med. Jag aktiverade henne mellan hindren, höll ihop henne samtidigt som jag galopperade på framåt och hon hoppade fantastiskt fint som jag vet att hon kan! Men det är mycket häst att rida, man får kämpa runt. Nöjd!
 
Visst har hon blivit duktig med sina galoppombyten oxå? Något som kändes omöjligt på tävling för bara en månad sen, äntligen har det släppt och hon har börjat fatta att hon måste rätta till det själv! :) 
 
1,20, ute:
Superfin på framhoppningen, hoppade jättefina språng. Sen kommer jag in på banan och det är som en annan häst, bommarna föll och jag vände undan för ett hinder så vi fick för många hinderfel. Jag tror som jag skrivit tidigare att det blev för mycket med två klasser andra dagen (för Cazzillas huvud, inte för kroppen) och hade jag gjort om det hade jag nöjt mig med en klass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0