onsdag

Igår var jag iväg och tränade med Aqua och Chelsea. Båda var duktiga och det kändes bra. Speciellt på Chelsea, flöt på väldigt bra och vi hoppade några högre språng upp till 1,30 tror jag. Aqua och jag fick träna lite omhoppning på en lägre höjd! Båda gick väldigt bra så det kändes mest som att jag ska fortsätta jobba så jag gör. Ibland är det bra att ha sådana träningar, det ger en bra känsla, men när det går ''dåligt'' - det är då man lär sig mest. Fick dock med mig lite tips på hur jag kan lösgöra Chelsea mer, tycker inte hon släppt speciellt mycket under de tre-fyra månaderna jag haft henne. Stel i vänstersidan, men nu ska det släppa. :)
Idag hoppade jag Cazzi lite hemma och hon var duktig. Rider bettlöst nu fram till slutet på veckan, så jobbar henne så gott jag kan. Ha henne aktiv, att hon ska tänka själv med galoppombyterna osv... Det gör hon väldigt bra nu! 
 
Halva veckan har redan gått. Imorgon ska vi hämta lastbilen (yeeey), sen ska jag handla lite inför Åby då jag aldrig vart på meeting innan utan vi har alltid åkt mellan. Så ska köpa lite bra grejer att ha med mig. Sen har Tess inte börjat brunsta än -.- men jag hoppas hon gör det imorgon, blir lite tajt om tid annars då vi är iväg i början på nästa vecka. Ledig dag imorgon som ska utnyttjas. Sen jobbar jag hela helgen....
 
Här är ett klipp från idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0