minisemester

Har jobbat sjukt mycket under juni och de senaste veckorna har varit tuffa. Först jobbade jag mycket under två veckor, sen åkte jag direkt till Åby där det var fullt upp från morgon till kväll, sen när vi kom hem jobbade jag fem dagar i streck och så midsommar på det. Imorgon är första dagen jag kan ta det ''lugnt'' på jag vet inte hur länge. Jag känner aldrig hur trött jag är förrän den dagen jag är ledig, men jag antar att det är okej att vara trött då. Men nu är jag ledig resten av veckan och det blir som en liten minisemester då jag tror det kommer bli rätt lugnt i Björbäck. Inte alls många starter i år av någon anledning? Brukar vara fullt men knappt 100 starter per dag?
 
Eftersom jag inte behöver gå upp någon speciell tid imorgon red jag till sen kväll, halv elva var jag klar i stallet. Red igenom alla tre ordentligt, jobbade över mina övningar, med min tränares ord i huvudet samtidigt som jag kämpade på utan stigbyglar. Man kan ju inte bli mer inspirerad än när man har en helt egen ridbana full med övningar och ingen att trängas med. Något som för bara några månader sen var omöjligt. Nu finns det inga ursäkter för mig, det är bara att träna! Hästarna kändes helt okej, jobbade på bra och jag hoppas det ska kännas imorgon. Ska rida igenom dom en kort stund för idag blev det ganska hårda pass för alla. Jag har en bra känsla inför Björbäck. Gjorde många misstag och fel på Åby som inte ska upprepas under helgen. 
 
Nu börjar klockan bli lite väl mycket. Ska få mycket gjort imorgon även fast jag är ledig. Måste packa inför Björbäck, alla ska ridas, ska in till stan en stund och sen även träna lite själv. Skönt att få all packning gjort imorgon så vi bara kan åka sen på torsdag! :) Btw så är plattan till stallet, lägenheten och götselstacken klar nu. De har även börjat med stommen och det är kul när det händer lite. Så himla roligt att det börja hända lite och jag längtar tills det är klart!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0