måndag och full vecka

Förra veckan fick hästarna ta det lite lugnt, gav väl dom någon extra vilodag... menmen.. Denna veckan är det fullt upp. Jag jobbar (för) mycket, hästarna ska skos, ska åka på träning med två stycken förhoppningsvis, ska handla och packa inför Åby, Tess kommer nog börja brunsta och behöva åka till veterinären osvosvosv... Hästarna ska trimmas och hållas i god form och så måste vi fortsätta med staketen. Kanske har vi ev köpt en lastbil oxå som ska hämtas. Och imorgon ska snickarna börja med stallet!!! De ska gjuta grunden och bygga stommen innan semestern. Ja mycket som händer i veckan! :)
 
Igår red jag första passen på banan då den blev klar. Ska skriva ett inlägg sen om hur vi gjort. Nu behöver den hållas efter med sladdning varje dag, ingen longering och sen måste vi vattna på nu för det vart så torrt när det las på. Men annars ska vi nog inte behöva vattna så mycket tror jag. Det känns iallafall bra!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!
Jag har startat upp www.hästbloggar.se, en plats att samla de bästa och mest aktiva hästbloggarna. Jag har lagt till din blogg där och du får gärna tipsa dina följare om att den webbplatsen finns :)

2016-06-13 @ 15:29:56
URL: http://www.xn--hstbloggar-q5a.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0