söndag

Så himla skönt att vara lite ledig, fantastiskt väder på det oxå. Önskar att det alltid skulle kunna vara sommar och varmt! Jag rider hästarna på kvällarna för det har varit för varmt på dagen.
 
Chelsea och jag fick mycket med oss efter markarbetesträningen i måndags, så nu blir det lite konflikter under ridpassen men förhoppningsvis släpper det snart och hon blir starkare i bakdelen. Aqua hålls bara igång lite lätt och Cazzilla jobbar på som vanligt. Nu kör jag lite mer styrka under dessa två veckor. Sen åker vi till Eksjö 2 dagar då det inte blev någon tävling i Varberg. Jag har planerat hela tävlingssäsongen resten av året och det är inte så många tävlingar kvar. Kommer göra två utomhus till sen är det inomhus som gäller. I år kommer jag lägga vintervilan tidigare än förra, då gjorde jag sista tävlingen i början på december men det blev lite kort om tid att hinna igång tills säsongen började igen. Så nu gör jag nog sista tävlingen i mitten på november, sen vintervila en kort period och sen sätter jag igång träningen för kommande år. Kan skriva lite utförligare i ett annat inlägg. :)
 
En härlig sommarkväll blev det ikväll. Vi grillade på gården, jag red under kvällen och sen tog vi och mockade hagarna. Några skopor iallafall, måste göras oftare.
Passar min systers hund ett par dagar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0