Tävlade igår

Igår var vi (bara över dagen) på Åby med Cazzilla och Chelsea. Har inte kunnat förbereda mig speciellt bra inför den tävlingen. De fick vila nästan hela förra veckan när det var Falsterbo men så blir det ibland. Detta märktes tydligt på Cazzilla då hon var riktigt stökig. 

I första klassen var hon bara extremt spänd, förra gången vi var på Åby stallade vi upp och då red jag även henne dagen innan tävlingen började vilket gjorde att hon var avslappnad i första klassen. Trodde inte hon skulle bli så spänd eftersom vi var där för en månad sen. Men men, då föll såklart några bommar (två i grunden och två i omhoppningen). Sen hoppade vi 1,30 oxå och hon var mer avslappnad där men väldigt stökig. Hade lite problem med bytena och hon var inte alls i balans eller inom ramen. Två bommar ner i grunden och sen ett tidsfel i omhoppning. Helt okej på en så stökig runda. Ett tecken på att hon hoppar så mycket bättre i 1,30. Ska testa lite andra bett för nu blir hon så tjafsig efter hindren, ett bettbyte löser inte problemet men det kan vara en hjälp. Ska ner och träna nästa vecka oxå så ska se vad min tränare säger.

Chelsea var riktigt taggad och hoppade superfint! Felfri och 20 plats av 96 starter i 1,20. 😃
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ibland blir det ju lite knas så när man är iväg och inte kan hålla igång som man brukar - men kul att det gick så bra i en av rundorna i alla fall :)

2016-07-15 @ 21:23:29
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0