björbäck dag 1

Igår kom vi ner till Björbäck under eftermiddagen/kvällen. Red alla en kort stund så de fick röra på sig och se sig omkring. Idag har alla gått en 1,20 klass. Aqua och Chelsea hade två ner. Aqua kändes väldigt seg och hade lite svårt att samla sig/sätta under sig. Så har hon känts hela veckan. Tror kanske det är bäckenet som blivit lite låst efter att hon stod inne mycket under Åby. Det var länge sen hon kändes så här, hon har varit väldigt fin nu under många månader. Så att hon fick stå still så mycket under Åby kanske gjorde att hon blev lite låst. Promenerade ändå mycket med dom men kanske hade behövt jogga henne en stund varje kväll. Ska hoppa en 120 klass imorgon, känns det inte bra då så får hon bara gå 120 under helgen.
 
Chelsea hoppade fint på framhoppningen men jag tror det är första gången hon gick på gräs. Blev lite orytmiskt och hade lite fördålig galopp. Så fick bakbommen på en oxer och sen rev vi sista linjen, ett vanligt räcke. Framhoppningen är på grus och sen kan man ta ett räcke på en gräsplätt innan man går in, men jag gjorde inte det. Så ska göra det imorgon och hoppas även att hon känns lite bättre när hon varit inne en gång.

Cazzilla var jättefin, klippte till i varje språng på framhoppningen. Fin hela banans gång och vi gjorde en bra felfri runda. Red ganska så normalt men det räckte ändå till en placering (fick tyvärr ingen film..). Roligt att jag äntligen börjar hitta ridningen på henne nu, kändes lätt och enkelt. Imorgon debuterar vi nog 1,30 om jag inte hinner ångra mig. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0