galopp i snön

Igår jobbade jag alla tre över Roffes övning han visade på clinicen (den första jag la ut) fast hade bara bommar på marken. Aqua och Tess kändes fina och Aqua gjorde den bäst. Cazzilla och jag hade lite konflikter både i måndags och igår, men hon är lite väl på tårna nu när det är kyligt och igår rasade det även snö från taket så hon var väldigt spänd. På vintern kanske man behöver lägga ett ridpass på att bara få hästen avslappnad eftersom de blir lite mer vakna just då, men förhoppningsvis är hon lite mer avslappnad imorgon. :) Idag fick alla tre ut och galoppera i snön vilket dom tyckte var roligt.
 
Imorgon tänkte jag sätta upp en lång studsserie och hoppa igenom alla. Sen bygga upp Roffes övning igen, otroligt bra och jag ska kunna göra den perfekt. Bara att träna på!!
 
Jag tar aldrig in mina hästar i stallet för det är är en liten bit att gå och eftersom jag rider 2-3 per dag så tar det en en massa extra tid om man ska gå in och ut hela tiden. Därför gör jag alltid iordning precis utanför hagen. Lite kallt och mörkt nu på vintern dock.. Har en extra lampa och så lyser ridhuset upp bra när det är tänt (är precis bakom). Men det är nära och bra till ridhus, går snabbt att byta häst osv..
Längtar tills nästa vinter då vi har eget varmt stall och man kan ha hästarna lite mer inne. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0