tess hoppning

Lördag idag och jag ska snart iväg och jobba. Slutar fem och då ska jag vidare till stallet direkt och rida, packa lite och fixa inför pay'n jumpen. 
 
Här kommer några korta klipp på Tess från i torsdags. Hon var riktigt pigg och på tårna. Det märks att hon tycker om att hoppa men samtidigt så tror jag att alla skyltar och vattenmattan gör henne lite spänd också. Så ska dra fram det oftare för att hon inte ska göra en så stor grej av det. Hon sprang bara iväg efter hindren och fick ingen bra balans i henne. Det är jätte viktigt att jag håller ett jämt tempo och en bra balanserad galopp i henne för det är när hon springer iväg och blir obalanserad som hon blir osäker och inte vill hoppa av. Men nu börjar hon kännas väldigt säker på hinder och vi försöker hela tiden bygga upp självförtroendet ännu mer. Vill hoppa minst 10-20cm högre hemma än vad jag gör på tävling för att hon ska tycka det är enkelt på tävling sen.
 
Tre korta klipp som jag la ihop till en spellista. Kändes som jag hade lite bättre flyt denna gången och vågade rida på lite mer även fast hon var väldigt springig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0