tävlingar framöver

Idag skulle jag hoppat Aqua, känna på lite 1,30 språng inför tävlingen nästa helg men det var för mycket folk i ridhuset. Kan inte koncenterar mig när det är så rörigt och vill ha fullt fokus när vi ska känna på lite högre språng. Ska hoppa imorgon förmiddag istället, då ska även Cazzilla få hoppa lite. 
Har gjort lite ''Eamonövningar'' med Zilla igår och idag eftersom hon blivit lite ''låst'' i huvudet. Igår var det endel konflikter och vi ville inte alls samma sak, men det gäller bara att vara bestämd och envis. Idag var det knappt några konflikter alls och jag fortsätter träna på detta under hela veckan. Kan ju vara bra om jag kan rida/hoppa fram på söndag. :p
Sen har jag varit ute hos Appis och ridit henne en stund samt hållt lite träning för Smilla. Appis känns väldigt fräsch och det var roligt att rida henne igen. :)
 
 
Har tre tävlingar inplanerad framöver. Planerat lite halvt framåt också men detta är helt bestämt. Under dessa starter vill jag hitta min ridning och galoppen på Cazzilla. Hon ska slappna av och hoppas på att göra bra resultat. Med Aqua vill jag göra bra rundor i 1,30 klasserna samt rida lite snabbare i omhoppningarna.
 
Jfk på söndag. Zilla går 1,10,1,15, Aqua går 1,20, 1,30
Helgen efter åker vi till Ljungby på söndag. Zilla går 1,10, 1,20, Aqua går 1,20, 1,30.
3 veckor efter är det nationell tävling på Jfk igen. Zilla kanske startar en 1,20 då om allt går bra under de andra tävlingarna. Aqua går 1,20, 1,30. 
 
Tess har jag inget planerat med förrän i april. Kanske får in någon pay and jump om det passar. Annars blir det nog lite mer tävlingar framåt våren så får vi träna på hemma istället fram tills dess. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0