resultat jfk

Lång tävlingsdag med nästan 300 starter. Hjälpte till från 8 imorse tills att jag var tvungen att hämta mina hästar och var hemma lite efter åtta. Nu är jag trött, men är som tur ledig imorgon, så skönt! Lite tävlingsresultat:
 
Cazzilla 1,10, 0+0 fel.
Ganska så spänd men hoppade ändå runt bra och gjorde många fina språng. :) Kom perfekt på 10an i framåtläge där hon hoppade så fint, så ska egentligen alla anridningar se ut.. Hon tappade en framsko innan 8an men det märktes inte.. Tog långa svängar i omhoppningen då hon var lite spänd så utanför placering. 
 
Cazzilla 1,15, 8 fel.
Hon var fortfarande väldigt spänd i denna rundan, nästan ännu spändare. Det stod några skyltar vid sidan av kombinationen som hon tittade till på och tänkte först springa förbi. Men fick över henne men med ett nerslag. Sen gick väl resten helt okej, fick ingen bra rytm... Rev sista oxå, hon hoppade mig ur sadeln på hindret innan så jag kom lite obalans och red på lite på nästa. En liten touch med bakbenen. Men väldigt fina språng här med. Dock inte min bästa ridning om man säger så.
 
Aqua 1,15, 0+4 fel.
Kändes väldigt bra med henne, kom bra till nästan alla hinder förutom 7an och 10an där jag la in ett extra. Annars flöt det på väldigt bra. Red på lite snabbare i omhoppningen då det är något jag vill bli bättre på under året. Så nu måste jag träna på det. Tyvärr föll sista bommen... Lite surt, annars hade vi kommit sjua..
 
Är helt okej nöjd med dagen, första tävlingen för året och hästarna känns fina. Nästa tävling blir om två veckor på Falbygdens, då kommer nog Cazzilla vara lite mer avständ och sen är det inte alls lika tittigt där. Har anmält mig till 1,10 och 1,20 med båda, får se om det blir några ändringar men tror jag rider dom klasserna. Blir att träna på tills dess. Har så lätt att lägga in ett extra galoppsprång på zilla då hon har sån reglerbar galopp speciellt dom gångerna jag tappar galoppen i svängarna (ex på 4an i 1,15). Så det måste jag träna på, rida i en större galopp.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0