motiverad

Jag har tre friska hästar som känns väldigt fina så här tidigt på året. Det känns som jag lägger jobb på rätt saker och det ger också resultat. För ett par veckor sen kändes det helt omöjligt med Tess, att jag aldrig skulle klara ut henne. Men nu finns det lite hopp iallafall, jag har verkligen hittat min ridning på henne nu den senaste tiden. Aqua känns jätte fin och jag är väldigt taggad över att göra bra ifrån mig på 1,30 nu i vår. Det är ett steg att ta från 1,20 till 1,30 men det är bara att nöta på dom klasserna nu så kommer det nog kännas bättre snart. Cazzilla känns också fin och förhoppningsvis kommer jag hitta lite bättre ridning på henne nu under våren. Får som sagt inte riktigt till det med hennes galopp, men med mycket hjälp av min tränare och fokus på rätt saker så kommer det nog släppa hoppas jag. Hoppas även att hon kommer släppa och bli avslappnad på tävling nu under året.
Snart har jag förhoppningsvis även en till häst att hoppa och tävla vilket kommer ge mig ännu mer rutin och språng i kroppen. Vi passar ihop och det kommer nog bli jätte bra. Nu ska vi bara få in en besiktning som jag verkligen hoppas ska gå bra. 
 
Något annat roligt är att vi nästa vecka ska börja gräva för ridbanan på vår går samt vägen ner till gården. Innan vi flyttar hästarna måste vi ha ridbanan klar, för annars kommer jag inte kunna träna som jag vill. Men vi planerar att flytta hästarna om två månader. Det ska bli obeskrivligt skönt. Nu kan jag inte lägga den tid och jobb jag vill på hästarna pga det inte går att hoppa så mycket som jag vill i nuläget. Dels orkar jag inte dra fram alla övningar flera dagar i veckan och sen är det för mycket folk som inte kan ridhusreglerna. Blir så rörigt. Måste alltid planera hoppning på förmiddagen då det knappt är några som rider osv... Längtar såååå mycket tills jag har en egen ridbana full med hinder framme hela tiden. Kan hoppa och göra mina små övningar hur ofta jag vill. Kan rida vilken tid på dygnet utan att det är någon annan som man ska försöka samsas med. Får stå ut i två månader till, men sen så!!! Då ska jag träna för fullt och bli ännu bättre. Då har jag allt jag behöver för att kunna utvecklas till en ännu bättre ryttare. :) Längtar!!
 
Nu ska bara våren komma också. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0