hoppning

Hoppning blev det som sagt idag. Gick sådär. Jag var lite ofokuserad, Aqua var stel och Cazzilla var spänd. Men Tess kändes bra trots en slarvig framridning. De fick hoppa en serie, tre studs, ett galoppsprång räcke, ett galoppsprång oxer. Hade tre meter mellan studsen, 6,5 meter till räcket och 7 meter till oxern. 
 
Cazzilla var som sagt lite spänd och hoppade inte sina bästa språng. Sen drog hon även lite till höger genom serien, detta kom dock mot slutet, annars hade jag lagt upp en bom på högersidan som hjälper hästen att hålla sig rak. 
Här drar hon lite till höger över oxern.
 
Tess kändes som sagt fin och hoppade med gott självförtroende genom serien. Så till slut låg räcket på 1,10 och oxern 1 meter. De högsta språnget vi någonsin tagit(?) eller iallafall efter skadan. Det känns som vi börjar hitta varandra mer och mer och hon litar på mig. Nu känns det inte lika hopplöst längre.
 
 
Aqua var som sagt lite stel och stretig. Hon har varit det sen tävlingen (skulle trimmat igenom henne i måndags...) men jag hoppas det släpper snart. Sen kommer även kiropraktorn på söndag så det hjälper väl till lite oxå. Men hon hoppade igenom serien bra men touchade lite väl mycket och jag fick inte alltid till hennes runda språng...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0