framsteg

Aqua och Cazzilla kollades av kiropraktorn idag. Han tyckte Aqua hade musklat på bakdelen och ryggen endel sen sist vilket jag inte tänkt på förrän han sa detta. Min ändrade ridning måste gjort att hon jobbat bättre på bakbenen och då byggt muskler där. Inga stora grejer men måste börja stretcha och massera lite bättre för båda var lite spända på olika ställen.
Sen blev det trim i ridhuset över låga hinder. Cazzilla började komma till sin rätt i torsdags och nu idag så gjorde vi ännu mer framsteg. Blev en helt annan galopp och lösgjordhet i henne. Så hon var jätte duktig. Nu hoppas jag att det fortsätter i denna riktningen så jag kan utveckla galoppen ännu mer på henne.
 
Pappa var med och då fick jag lite på film. Precis när han skulle börja filma rasade det ner massa snö och Cazzilla kastade sig så jag åkte av. Sen efter det var hon lite spänd på vissa delar av ridhuset men jobbade ändå på bra.
 
Tänk när vi kan hoppa i denna galoppen, då kommer det bli helt andra språng. Kommer nog dröja ett tag tills vi får till det på tävling men det är inte omöjligt. Nu jobbar jag mycket med att hon ska följa yttertygeln vilket hon inte gör än, då kommer allt bli ännu stadigare. Imorgon ska vi träna dressyr! :)
 
Pappa red Tess och Aqua fick gå på tur då det föll ner massa snö och hon var jätte spänd. Får trimma henne imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0