cazzilla p&j

Cazzilla gick 1,10, 1,20 och var felfri i första klassen och hade ett ner i andra. Idag vet jag inte vad det var med henne. Red fram först i trav och då var hon jätte lugn, sen när pappa kom så ville hon bara ut från ridhuset. Så kunde inte rida fram alls mycket. Började hoppa fram lite själv i det andra ridhuset och sen när pappa kom igen blev hon likadan och ville bara ut? Så fick ingen bra framridning alls. Visste inte hur hon skulle gå på banan men gick in ändå. Väl där var hon som vanligt och gjorde det hon skulle. En jätte bra runda i 1,10 tycker jag. Lätt och enkelt.
 
I 1,20 sen var jag allra sist ut så då fick jag hoppa fram på ettan två gånger eftersom hon inte ville vara inne på framhoppningen. Sen hoppade vi hela banan och jag fick inte riktigt till ridningen. Mot slutet blev det lite bättre. Men vi hade inte dom bästa förutsättningarna idag men ändå gjorde hon det väldigt bra och det var ju faktiskt bara hennes andra 1,20. Idag kunde jag rida henne mycket bättre mellan hindren, fick till byterna i 1,20 och jag kunde jobba igenom henne. 
 
 
Till tvåan som vi rev tycker jag ändå att jag fick henne upp till yttertygeln i svängen men ändå fick hon inte höjd i språnget. Mot 3an och 5an kommer jag allllldeles förnära... Cazzilla kämpar allt hon kan för att klara det. :( Dom ska ju inte behöva ta i så dom kräks.... Resten kändes däremot bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0