-

Ibland funderar jag på vilka som brukar läsa min blogg, ni är ändå ett par stycken. I helgen senast så träffade jag en som sa att hon läste min blogg. Jag tror att det mest är såna som vet vem jag är/känner mig men kul i vilket fall att ni läser. Lite läskigt dock att vara för personlig när man har endel läsare men jaja. Dålig uppdatering från min sida just nu då mitt förhållande tog slut förra veckan. Alltid jobbigt när sånt händer. Hade ett distansförhållande i 1,5 år och det var ett väldigt pusslande med att få ihop tävlingar och att hinna träffas på helgerna samt jobb. Så det känns skönt att jag kan tävla när jag vill och vara med mina vänner mycket mer. Men det går väl över snart hoppas jag. Är väldigt glad att jag har mina hästar i såna här lägen. De ger mig alltid massor av kärlek och motivation i vardagen. ♥♥♥
 
Hästarna känns väldigt fina, det är svårt att trimma hästarna och veta exakt vad man ska jobba på men efter clinicen så känns det iallafall som jag jobbat hästarna lite bättre än innan. På lite mer rätt saker. Aqua börjar kännas väldigt fin, hon har utvecklas väldigt mycket de senaste veckorna.
Har trimmat hästarna i ridhuset idag över låga hinder, Cazzilla gjorde väldigt fina byten med lite mindre hjälp från min sida. Kommer såklart ta ett tag tills de sitter helt men vi får träna på. I helgen är det som sagt dags för årets första starter, Cazzilla går 1,10, 1,15 och Aqua går en 1,15. Det är så roligt att alla tre känns väldigt fina så tidigt på året, känns som både jag och hästarna utvecklats väldigt mycket sen förra året. Tess får vänta lite tills hon får starta, men måste nog hitta någon pay and jump vi kan åka på snart. Vi hittar varann mer och mer hela tiden, så det känns dags för en pay and jump snart. 
I helgen var jag i Ullerad och gick på gekås med ett par kompisar. Vi var även förbi och hälsade på Dino <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0