ny klippmaskin

Har äntligen köpt en ordentlig klippmaskin. Köpte en Mooser Avalon för ett par år sen när jag bara hade en häst, den funkade bra då. Men nu har jag lite fler hästar och de har björnpälsar så då orkade den inte. Köpte mig en ordentlig från DeLaval. Tog ungefär hälften av tiden att klippa en häst och jag är riktigt nöjd!! :) Den funkar nog inte att klippa ansiktet men har ju kvar min gamla tills vidare. Annars tänkte jag köpa ännu en till som man bara har till ansiktet/benen och sälja den andra. Har ni tips på någon?
5000kr men helt klart värt det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur tycker du den funkar? Har en maskin som varit jätte bra på min gamla häst men på unghästen tar det flera timmar att klippa, pälsen typ bara lägger sig ner fast nyaskär o allt o det är en jätte bra maskin kommer inte ihåg namnet nu men dyr som skam över 10papp. Tar denna bra på tät tjockpälsad? Dånar den mkt? Har är den köpt?

Svar: Bara klippt en gång hittills men då i en tät tjock björnpäls och de hade den inga problem med! Tycker inte den var jätte högljud och jag köpte den på granngården😊
isabella fransson

2016-12-14 @ 17:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0