en liten update

Just nu när det inte är några tävlingar så försöker jag jobba så mycket som möjligt istället. Därför har det blivit sämre uppdatering då det helt enkelt inte hänt så mycket. Men här kommer en liten update om hur det ser ut.
 
Aqua - Tänkte ge henne vintervila men valde ändå lägga ut en annons. Fick lite svar och har en provridning inbokad idag. 
 
Chelsea - Har trappats ner och nu går hon bara i hagen ca 2 veckor till. Jag tror det är bra för hennes kropp och psyke att få en paus då hon är en stressad individ. Hon behöver varva ner och lägga på sig.
 
Dino - Är nu inriden som var målet, kommer rida något mer pass och sen får han vila. Men löshoppas ska han göras någon dag när vi har tid.
 
Nigini - Han har vilat sen i maj och ska nu sättas igång. Jag ska hoppa in han under vintern, sen får han en paus innan vi sätter igång till våren igen för att starta lite tävlingar.
 
Det är dom hästarna jag har hemma just nu plus Tess som då är dräkig. Tanken är att under vintern hitta en häst till som är lite äldre och kan gå samma klasser som Chelsea. 
 
Dino och Nigini. Han är ett år äldre än Dino men dom är typ lika stora. Dom är väldigt lika men sen har dom ju samma morfar oxå. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0