fina hästar

Efter över 5 timmar i stallet var jag äntligen hemma igen. Aqua klipptes som sagt (1 av 3 hästar klar) och sen red jag alla tre. Idag satte jag upp denna övning (som jag inte gjort på hur länge som helst men fick för mig att göra den idag) men kortade ner till 14 meter emellan då ridhuset är lite för smalt för att volten ska bli rund. Varierade mellan 5 tillbaka och 4 normala. 
 
Tess var först ut och var duktig. Lite bråkig på rakt spår i galoppen där hon gärna vill göra sig sne och byta galopp. Blir såklart lite orolig för att hon har ont men longerade henne på hårt underlag efteråt och där syntes ingen hälta. Så förhoppningsvis tycker hon bara det är jobbigt, för jag får igenom det till slut. :) Hon känns mycket bättre med stödet nu!
 
Sen var det Aquas tur och hon var väldigt fin! Red mycket tempoväxlingar i alla gångarter och hon gjorde det väldigt bra. I galoppen var hon så fin och jag kunde sätta ihop henne väldigt mycket samtidigt som hon fortfarande hade energi i galoppen. Tror aldrig hon gjort det så bra. På henne varierade jag mellan 4 och 5 galoppsprång hela tiden för att träna på reglerbarheten. :) Vilket hon gjorde jätte bra. Nöjd!!
 
Sist ut var Cazzilla och hon joggades bara ett par minuter. Hon var pigg och verkar tycka det är kul att börja röra på sig lite igen. :)
Aqua riktigt taggad innan ridpasset. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0