dag två halmstad

Nuuu är vi äntligen på väg hem till Jönköping igen!! Nöjd med dagen. Igår måste Aqua varit väldigt spänd för första inomhus-starten, för idag hoppade hon mycket bättre. Jag försökte även sätta lite mer tryck i galoppen.
 
Först hoppade jag en 1,10 och vi rev första hindret. Tog förhållning innan hindret och vi kom lite nära, kanske hade lite dåligt med galopp. Aqua hoppade rakt upp och rakt ner så vi rev bakbommen. Resten kändes super så det kändes verkligen surt med det nerslaget...
 
I 1,20 sen så hade vi ett ner i omhoppningen. Helt mitt fel där det var en tillbaka-sväng på ett räcke och vi låg alldeles för stort. Resten kändes annars väldigt bra så jag är nöjd. Hade en bra galopp genom svängarna och vi var igång. Igår blev hon lite bromsig i svängarna men idag galopperade hon på bra där.
 
Fick en väldigt bra känsla på hackamoret under helgen så kommer forsätta tävla och hoppa på det. Verkar som Aqua trivs på det med. Har under helgen även känts väldigt bra med avstånd och distanser, det har verkligen gett resultat när jag nötit dessa låga hinder och bommar flera gånger i veckan. Något jag kommer fortsätta med för att bli ännu bättre och säkrare på hinder. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0