trim på låga hinder

Jobbade hästarna i ridhuset över denna övning som jag tycker är väldigt bra! (Gammal bild). 18 meter mellan allt och 5 normala galoppsprång eller 6 tillbaka.

Cazzilla gjorde den bättre än sist och idag kunde vi variera mellan 5 och 6 galoppsprång (sist red vi bara på 5). Hon jobbade jätte bra, väldigt mjuk och fin och jobbade bra under sig i galoppen. Tess och Aqua gjorde också den bra! :) Tess börjar bli bättre på tempoväxlingarna nu när hon blivit lite starkare, så vi kunde lätt variera mellan 5 och 6 galoppsprång. Imorgon tänkte jag rida ut alla!
 
Aqua och Cazzilla har bitit sönder Tess täcke ett par gånger nu... Har aldrig haft problem med det innan.... Men köpte detta som jag strök på och hoppas nu att de inte kommer vilja bita i täcket mera!! Strök på med händerna och det går inte bort även fast jag tvättat händerna ett par gånger. Fått det i munnen och blääää säger jag bara, hoppas hästarna tycker det är lika äckligt!!

Kommentarer
Postat av: Isabell Olsson

Jag har också den "krämen" eller vad man nu ska kalla den i mitt stall till den översta plankan mellan 2 boxar för vi har en häst som kan agera gnagare ibland. Efter vi börjat med detta har denna hästen slutat bita på kanten, medans den andra har börjat slicka hysteriskt på klanten, haha! smaken är som baken ;)

2015-10-30 @ 03:30:51
URL: http://www.nouw.com/teamfjord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0