tävlingar resten av året

Cazzilla var så duktig idag, aldrig galopperat så stadigt och balanserat. Det märks att hon tycker det är riktigt jobbigt då men hon kämpar på. Tess var lite sparkig och bråkig, skönt att det är dressyrträning imorgon. :p 

 Har gjort upp en tävlingsplanering för resten av året för alla hästarna. Aqua kommer gå några 1,30 och jag hoppas att kunna göra dessa starter både bra och felfritt. Cazzilla vill jag bara få avslappnad och ridbar inne på tävlingsbanan. Får jag det så ska vi debutera 1,20 och hoppas på att göra några felfria ritter. Tess ska bara få komma ut lite och hoppa låga klasser, få lite miljöträning.. Målet med henne är att hon ska hålla såklart. ;) Dessa tävlingar har jag kvar:

- Falbygdens 18 oktober. Cazzilla gör sin första inomhustävling för hösten och tävling på 2,5 månad. Hon går 1m, 1,10. Tess gör tävlingsdebut på banorna igen och går 80cm. 
 
- Borås 1 november. Cazzilla går 1m, 1,10 och Aqua går 1,20, 1,30. 
 
- Jönköping 8 oktober. Cazzilla går 1m, 1,10 och Aqua går 1,20, 1,30. Kommer inte kunna starta Tess då det inte finns någon 90cm klass för henne (hon får inte hoppa högre än så än!). Men på lördagen 7 oktober har stallet jag står i en liten pay and jump. Så då tänkte jag hoppa Tess en eller två rundor på 80, 90cm.
 
- Veckan efter är det tävling på Grevagården. Jag vet inte fall jag kommer åka dit med Aqua, upptäckte ganska sent att det inte fanns några mer tävlingar med 1,30 klasser efter denna.. Så är anmäld dit men ligger som reserv ganska långt ner... Men isåfall hoppar vi 1,20, 1,30.
 
- Mjölby 22 november. Cazzilla går 1,10, 1,15. Tess hoppar 90cm.
 
- Sista tävlingen blir i Mantorp 6 dec, då ska både Aqua och Cazzilla med. Aqua får avsluta tävlingssäsongen med två låga klasser, 1,10, 1,20, eller bara 1,20. Cazzilla kommer gå 1,10 och förhoppningsvis debutera 1,20. Finns det möjlighet kommer även Tess följa med och gå 90, 1m. :)
 
Ska bli så roligt och jag hoppas att kunna göra dessa tävlingar bättre än vad jag gjort under tidigare av året!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0