resultat falbygden

Är sååå trött nu, att gå upp vid 6 när man inte är van vid det.... Är okej nöjd över dagen, det är 1,10 rundan jag inte är helt nöjd med.  Så skönt att åka på tävling med två lugna hästar som faktiskt kan stå på transporten när den andra hoppar (Aqua där får du minus;))....
 
Tess 80cm, 0 fel:
Första gången hon är ute på tävling på över 3 år. Försökte bara ha en bra galopp och så löste det sig. Hon stod emot ganska mycket men det kommer säkert släppa ju mer vi kommer ut. Men hon var jätte duktig. :)
 
Cazzilla 1m 0+0 fel:
Hade förbrett mig på att hon kunde bli väldigt spänd när vi kom in på banan. Men hon var väldigt lugn och avslappnad, lite mer uppmärksam på vissa hinder men stod inte emot. Vi gjorde en bra runda och inte så mycket att klaga på. Lite dålig galopp till de sista två i omhoppningen. Red långa vägar då det bara handlar om utbildning på Cazzilla just nu.
 
 
Cazzilla, 1,10 4 fel:
Denna rundan var både bra och dålig, mycket som är bra. Tog tillbaka lite för mycket på första distansen 2-3 på 5 galoppsprång så fick trycka på sista galoppsprånget. Sen hoppade hon super genom kombinationen. Till nästa distans sen så red jag iväg henne på 5an och så blev hon bara lång, på frambenen och hoppade ett flackt språng på 6an. Därav rivningen... Sista bågen gjorde vi bra. Så ett misstag in på distansen där men annars nöjd. Det är lite nytt för mig att rida i lite mer galopp och där gjorde jag misstaget att bara låta det gå iväg. 
 
Jag tycker vi gjort många framsteg sen förra tävlingen för 2,5 månad sen och då har vi inte hunnit träna så jätte mycket. Kan nu bryta av och rätta galoppen jätte fort utan problem, något som jag tränat jätte mycket på. Jag rider i en mycket bättre galopp och så har jag utvecklat hennes galopp lite samt språnget. Som sagt har vi inte kunnat träna jätte mycket men nu såå, nu ska vi träna massor. :) Hoppas på lite mer förbättring tills nästa tävling som är om 2 veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0