hästig dag

Pappa och jag var iväg och provade hästar på morgonen/fm. Tittade på en jätte fin 4-åring, som jag tyckte mycket om. Pigg, kvick, och rädd om sig. Det var så roligt att sitta upp på en pigg häst som bara ville framåt, det är viktigt att hästen vi köper ska vara pigg och en liten arbetsmyra. ;) Sen när vi ändå var där tittade vi även på en 5-åring, även den jätte fin men fastnade inte riktigt för den. Vi ska titta på fler hästar så vi har lite att jämföra med, så tanken är inte att köpa någon nu i år utan det får bli till nästa år. Så länge det inte dyker upp något jätte intressant som måste köpas direkt.
 
Sen när vi kom hem igen så hjälpte pappa mig att rida hästarna. Vi red ut Aqua och Cazzilla tillsammans och sen red pappa ut Tess medan jag klippte Aqua som blivit en björn haha. Nu är hon snygg och tävlingsfin igen. :) Imorgon ska jag hoppa Tess lite, Aqua och Cazzilla ska trimmas ett kort pass i ridhuset. På söndag är det ju äntligen tävling igen. :D
4åringen, den hade till och med rätt färg. Har alltid velat ha en skimmel hihi!

Kommentarer
Postat av: Emma

Så men andra ord åker du runt och provrider andras hästar bara för att få rutin? Jag skulle bli väldigt upprörd om någon gjorde så mot min 4-åring. Förklara gärna om jag missuppfattat :)

2015-11-02 @ 11:21:26
URL: http://www.emmalundh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0