dagens pass

Alla hästarna har trimmats idag. Cazzilla var först ut (som vanligt) och hon fick ett riktigt styrkepass. Hon var jätte fin när jag red fram, i traven jobbade hon genom ryggen jätte bra och i galoppen jobbade vi på med lite tempoväxlingar. Nu gäller det bara att stärka upp bakbenen på henne så hon kan sätta sig lite mer. Hon börjar bli riktigt lösgjord och fin nu, fick en jätte bra känsla i handen. :) Vi hoppade fram på ett räcke med bom före och efter, hoppade upp till 1,20 utan problem. Sen avslutade vi med den böjda studsen vilket hon tyckte var riktigt jobbigt.
 
Sen red jag Aqua, även hon fick hoppa studsen. Red över lite låga hinder på långsidan som vi varierade galoppsprång emellan. Hon kändes väldigt fin idag, men fick inte riktigt igenom rakriktningen i högergaloppen. Hon är proffs på att slå om galoppen när det blir jobbigt. Får jobba vidare på de på lördag för imorgon tänkte jag bara jogga lite lätt ute.
 
Sen red jag Tess i skogen. Jobbade på rakriktningen och tempoväxlingar. Hon kändes fin och i skogen kämpar hon lite mer än på banan. Det är i högergaloppen på rakt spår som hon gärna vill bli lite vinglig och byta galopp.. Avslutade på banan och då var hon faktiskt lika fin där. Så ska jobba henne mycket ute nu för att stärka upp henne. Hon fick inte hoppa något idag då jag tänkte hoppa en kort bana på lördag och hoppa en studs. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0