två frågor

Så men andra ord åker du runt och provrider andras hästar bara för att få rutin? Jag skulle bli väldigt upprörd om någon gjorde så mot min 4-åring. Förklara gärna om jag missuppfattat :)
 
Svar: Hmm, vet inte om du missförstod men vi har inte bestämt oss för den 4-åringen. Att köpa en häst är mycket pengar och såklart vill vi prova ett par stycken för att till slut köpa den hästen som vi tror mest på/passar min ridning bäst. Jag tycker inte man ska välja första bästa utan prova några fler för att kanske bli mer säker på den första, eller så kanske man hittar en annan som passar bättre. Men varför skulle vi lägga massa tid och pengar på att åka och provrida ointressanta hästar? Vi provrider bara dom vi är intresserade av. Hoppas du förstår lite mer nu.
 
Jag har inte varit inne speciellt mycket på över ett halvår men har nu hittat tillbaka. Men jag har inte lälst något om Appis på länge? Var är hon? Hur mår hon?
 
Svar: Hon är utlånad till en barnfamilj lite utanför Jönköping. Nu går hon mest skogsturer men rids lite på banan ibland. Hon var nyligen med på en liten pay and jump oxå. Hon har det jätte bra. :) Har varit ute och hjälp tjejen som rider henne ett par gånger.
 
Appis. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0