onsdag

Igår var vi som sagt hos Victora och hopptränade. Jag har inte riktigt varit nöjd med någon hopptränare här hemma och om jag ska träna för någon vill jag känna att tränaren är engagerad och går att diskutera med. Jag fick så mycket hjälp igår, när jag sa att Cazzilla inte kunde byta galopp la vi tid på detta trots att jag red i grupp. Hur många tränare gör annars det? Så jag är supernöjd!
Victoria trodde inte att Cazzilla var ett hopplöst fall hehe men hon behöver ridas om och stärka sig. Vi har ju haft så mycket problem med hennes korsgalopp men nu äntligen har det släppt och jag kan börja jobba henne ordentligt. Blir ju superbra att låta Victoria sitta upp på henne nu nästa vecka så jag får så mycket hjälp som möjligt. Sen kan jag lägga ner mycket tid under vintern för att få en mycket starkare och mer balanserad galopp tills nästa år. Det behövs innan vi kan göra 1,20 bra.
 
Sen berättade jag även att hon går mycket bättre i första klassen. Vissa hästar blir lite mer uppmärksamma i första klassen och blir då räddare om sig. I andra klassen sen så blir det mer avslappnade och kanske inte hoppar lika väl. Sen kan hon bli trött oxå. Jag tror detta är en kombination. Både trötthet och att hon blir mer avslappnad. Så jag ska fortsätta med två klasser ändå och försöka tänka på att det bara handlar om utbildning. På tävlingen i helgen ska jag tänka på att rida henne väl, jobba henne mellan hindren med byten och allt som vi gjorde på träningen. Hon kommer gå två stycken avd. B klasser.
 
Nu ska jag snart till stallet och rida. Aqua och Tess ska få jobba en liknande övning som vi gjorde igår och Cazzilla ska joggas ut. Antar att hon har endel träningsvärk idag för igår fick hon verkligen jobba. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0