lite uppdatering

I måndags red jag igenom Aqua en stund i ridhuset efter lite skritt/trav i skogen. Jobbade bara på att få henne släppa igenom där hon stretat emot, tycker hon kändes bättre än förra veckan. Hon fick ett lagom pass och det kändes bra. Igår skrittades hon ut barbacka och idag tänkte jag trimma en stund igen. Bara jobba på att få henne att släppa igenom och inte rida för länge. Vi ha henne mer lösgjord på marken till helgens tävling än jag hade förra veckan, skulle lagt mer tid på detta när hon blev lite stretig.. Man kan inte träna så mycket under veckan när tävlingarna kommer så tätt, så nu blir det bara att ha henne fin på marken.
 
Tess dressyrtränade jag i måndags. Blev en bra pass och fick mycket nytt att jobba med. Tess fick verkligen jobba ordentligt passet igenom trots att vi inte gjorde övningarna speciellt bra men hon är ju så svag. Dags att få henne börja jobba med sina bakben och få en stadigare form. Jag tycker hon är så svår att rida, hon är väldigt svag och ostadig just nu och proffs på att smita undan arbetet. Men under träningen fick jag stundstals en väldigt bra känsla i handen. Igår fick även hon en skrittur barbacka i skogen så idag är det trim för henne igen.
 
Cazzilla joggades i måndags och vilade helt igår. Som sagt så hinner vi inte träna så mycket under veckan nu när det är tävling på söndag igen. Men tänkte lägga in ett intervallpass i skogen idag då hon lätt blivit flåsig nu och tappat lite under tiden hon vilade. Sen ska jag bara rida igenom henne fram till tävlingen.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!

Jag har inte varit inne speciellt mycket på över ett halvår men har nu hittat tillbaka. Men jag har inte lälst något om Appis på länge? Var är hon? Hur mår hon?

2015-11-04 @ 18:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0