dagen

Idag var vi iväg med Cazzilla hos Victoria (Almgren), hon satte upp först och kände lite på henne, tog några språng. Hon sa att Cazzilla inte var den trevligaste hästen att trimma på (hehe) men hon gör hoppningen bra (nu har hon inte sett henne hoppa jätte mycket, men hon gör allt bra trots att hon är ganska grön fortfarande). Sen hoppade jag upp och red lite, fick massa tips hur jag ska jobba henne. Exempelvis måste hon lära sig att vänta efter hindren och runda sig för innerskänkeln innan svängen. Hon kan inte detta och det är därför vi haft problem med exempelvis byten tror jag. För just nu kastar hon sig bara in i svängen.
 
Nu måste jag lägga mycket jobb på markarbetet, förhoppningsvis få henne att sätta sig lite mer på bakbenen och komma ihop sig. Jobba mycket över låga hinder. Sen med hjälp av Victoria förhoppningsvis få henne att börja utvecklas åt rätt håll. Jag tror hon kan bli jätte bra för hoppa det kan hon, men jag är inget proffs och behöver rätt hjälp för att det ska bli bra. Victoria har tagit fram så många unghästar under alla år och hon är riktigt duktig. Så är jätte glad över att kunna få all denna hjälp nu och att jag hittat rätt hopptränare!! Nästa gång vi åker dit ska jag nog ta med mig både Tess och Cazzilla. :)
 
När vi kom tillbaka var det hoppträning i ridhuset så Aqua och Tess fick gå på tur, endast skritt då det är fruset i marken.. Hoppas på att det tinar eller kommer snö så man kan rida lite mer ute. :) Nu ska jag sova, upp och trimma alla hästarna över låga hinder imorgon innan jobbet! Träna på allt vi gjorde idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0