Aqua resultat JFK

1,20, 0 fel, första utanför placering:
Fokus på galoppen och vi hade en bra galopp genom hela banan. Fick framåtlägen hela banan runt och det kändes väldigt bra. Aqua lekte runt banan och hoppade med god marginal på alla hindren. Tror nog aldrig hon hoppat så fint! Makalöst vad hon hoppar när man väl får fram det. Ville bara göra en bra runda med en bra galopp och vi fick ändå en hyfsat bra tid vilket tyder på att vi hade en bra grundgalopp. :) Superfin!!!! 
 
1,30, 4 fel:
Rev första hindret, tog en förhållning för mycket, skulle vågat flyta på mot ettan istället bara. Sen la hon en bakutspark men det blev ändå rätt på distansen mellan 1an till 2an. Resten av banan var bra men skulle efter både tvåan och kombinationen kickat igång galoppen för den tappade jag lite. I svängen mot sista linjen så hade jag bra galopp och då fick vi ett fint läge och Aqua hoppade super. Blir lite för mycket framåt mot 3an och lite bromsarläge mot 5an bara för vi tappar galoppen i svängen. Det behövs ännu mer galopp när det blir 1,30. Men Aqua hoppade jätte fint och det känns som hon gör det väldigt enkelt. 
 
Det är inte helt enkelt att hoppa 1,30 inomhus på Aqua, hon är en svår häst som kräver sin ridning. Kändes lättare utomhus. Men det är bara göra fler rundor i 1,30 så kommer det gå bättre, måste lära mig rida i en bra galopp.. Så synd att vi kommit igång så bra i slutet av säsongen, nu åker vi ev. till Grevagården på fredag (ligger som reserv) och hoppar 1,20 och 1,30. Men det blir sista 1,30 rundan för i år. Så får vi satsa på att samla rutin i 1,30 nästa år. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0