söndag

Hästarna har blivit kollade av kiropratorn idag. Lite små grejer som fixades till men annars var de fina. Så de fick vila idag. Nu är det bara att trimma på fram tills nästa tävling som är om 2,5 vecka, då på Åby travbana. Ska jobba mycket med låga hinder och försöka få lite mer ordning på Cazzillas galopp.
 
Känner mig jätte motiverad efter helgens tävling, att ha debuterat 1,30 som var ett mål för i år känns jätte bra. Nu vill jag fortsätta rida 1,20-1,30 klasser och göra det bra samt försöka rida lite snabbare i omhoppningar. På Cazzilla är ju målet att debutera 1,20 under sommaren när hennes galopp blivit bättre. Hoppa kan hon men hon måste bli starkare och stadigare i galoppen, innan dess känns det inte som något idé att gå upp en klass. Då blir det bara ännu svårare för oss.
 
Aquas 1,20 från i lördags. Ett litet nedslag på en annars bra runda. Kom lite nära där och hon touchade bommen. Det är såna här ryttarmissar jag vill förbättra... Det var en totalfel, därför rider vi omhoppningen oxå trots nedslaget.
 
Ska ladda upp någon runda på Cazzilla oxå! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0