resultat vaggeryd dag 1

Åkte hemifrån 6 imorse och kom hem för en stund sen... Puuuh, vilket lång dag. Gick bra att ha med båda hästarna och de var faktiskt ganska lugna! Lite resultat från dagen...
 
Cazzilla:
 
1m, 0 fel.
En bra runda och det kändes bra! Inte så mycket mer att säga om de.
 
1,10, 0+4 fel, plus något tidsfel i omhoppningen.
Kändes bra här med men tappade lite galopp och rytm när jag bröt av till trav och rättade galoppen. Vi rev första i omhoppningen där jag fick rida på lite och hon blev lite flack. Inte helt nöjd med denna rundan, kunde gjort det bättre..
 
Aqua:
 
1,20 felfri på hinder men något tidsfel.
En tidshoppning men jag planerade att ta långa vägar och bara rida en bra runda inför 1,30 debuten. Kunde kanske haft snäppet bättre galopp men annars kändes det bra. Så bestämde mig för att debutera 1,30. :)
 
Debut 1,30, 0+5 fel.
Rundan kändes bra och det var en bra bana att debutera på. Inte jätte maxat! Satte alla distanser på rätt antal galoppsprång och red enligt min plan. Blev lite för snabb på 11an i omhoppningen där jag först tänkte ta bort ett galoppsprång men fick lägga in ett i sista sekund. Därför kom vi för nära och hon rev. Fick även ett tidsfel, var ganska tajt tid i omhoppningen.. Men är jätte nöjd med debuten! Vi var väl förberedda och Aqua gjorde det lätt och enkelt!
 
 
Imorgon går Aqua en nat 1,20. Cazzilla stannar hemma, inga passande klasser för henne imorgon!
 

Kommentarer
Postat av: Åsa Andersson

Snyggt ridet!!!!!

Svar: Tack!!!! :D
isabella fransson

2015-05-29 @ 21:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0