onsdag

Började med att rida ut Cazzilla en sväng i skogen. Hon var riktigt pigg men samtidigt lydig. Det var riktigt fint väder, härligt!
 
Sen fick Aqua markarbetas i ridhuset med lite små hinder. Jobbade med öppnorna, tempoväxlingar, lösgjordhet och små volter i galoppen där hon får sätta sig på baken. Kändes helt okej! :)
 
Sen fick hästarna äntligen nya skor så nu är det fixat inför helgens tävlingar.. Aqua somnade och stod och vinglade som om hon blivit drogad haha.. Brukar inte ta in dom så ofta i stallet längre eftersom jag har deras lösdrift precis utanför ridhuset samt smidigt att rida ut i skogen därifrån oxå. Så då gör jag bara iordning där istället och när de väl kommer in i stallet verkar de faktiskt tycka det är väldigt skönt att bara stå och hänga lite. :) Imorgon tänkte jag rida ut Aqua och trimma i ridhuset. Cazzilla går bara i ridhuset, ska jobba på lösgjordheten.

Kommentarer
Postat av: Julia

Heej! Jag har en blogg-tävling på min blogg där man kan vinna en noga utvald liten påse just för tjejer, reglerna är enkla!

2015-03-06 @ 10:18:08
URL: http://juliaslife.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0