måndag

Red båda hästarna innan idag, uppvärmning i skogen och sen en stund på utebanan. Båda gick bra och Cazzilla kändes mjukare än vanligt i galoppen. Jag jobbar bara med lösgjordheten på henne nu... Kiropraktorn knäckte loss henne för ett par veckor sen och då var hon väldigt stel i halsen. Har stretchat halsen varje dag genom att locka med godis på sidorna och det har hjälpt jätte mycket. Igår var kiropraktorn här igen och det hade blivit mycket bättre. Hon är en stel häst men med mycket lösgörande arbete och stretching kommer hon nog bli mjuk någon gång. :) Imorgon ska båda hopptränas, ska bli jätte kul.
 
På kvällen sen så var pappa och jag och träffade de som ska låna appis samt kollade på stallet. Ligger precis utanför Jönköping, jätte litet stall med bara 3 hästar och lösdrift. Ska låna ut henne till en familj där de ska rida i skogen på appis. Kommer bli jätte bra! Hon flyttar i samband med att vi tar hem Tess, vilket blir efter påsk ungefär. Hoppas allt funkar jätte bra och att hon får stanna där länge. :)
 
Appis, Tess och Nennad verkades ju i fredags. Han är jätte duktig nennad på att lyfta hovarna men sen tar tålamodet slut så då blir han lite hoppig. Men han skötte sig jätte bra. Vi började ju lyfta hovarna ganska snabbt efter att han fötts och det är inga problem nu. Bara att han inte orkar hålla upp dom hur länge som helst. :p
 
Kommer lite fler bilder i nästa inlägg samt en kort film när han hoppar över en bom. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0