resultat åby

Cazzilla, ute.
Som sagt så blev det för svårt för henne idag. Jag trodde inte hon skulle bli så spänd och tittig som hon blev. Men jag tror garanterat att hon hade slappnat av om vi hade tävlat en runda till eller en dag till, men nu fanns det inga fler klasser för henne. Imorgon åker vi till en ridklubb här i närheten och hoppar en pay and jump. Så hon ska känna att det är lätt och få tillbaka självförtroendet. :) Dessutom är det på gräs med så då får vi tränat på de innan Björbäck som är nästa helg.
 
Aqua 1,20 8+4 fel (en totalfel).
En helt okej runda men rivningarna kom nog i samband med en lite spänd häst och lite dålig galopp. Hon har nog aldrig heller tävlat på en sån här spektakulär bana tidigare och därför hoppade hon lite spänt och dåligt. Vi fick rivningar som inte fanns någon anledning till då jag gav henne alla förutsättningar till att klara hindret.
 
Aqua nationell 1,30 debut, 4 fel.
Här la jag upp galoppen väldigt mycket och tänkte bara på att galoppera. Vi satte en jätte bra runda med ett litet pet. Kom aningens för nära på ett räcke. Men detta är det svåraste vi gjort (mycket mer maxad än den i vaggeryd) och vi klarade det ändå bra. :) Så är nöjd med denna rundan. Hittade en väldigt bra galopp så det enda jag ska tänka på nu är galoppen, galoppen, galoppen!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0