måndag

Var fem timmar i stallet idag... :) Red alla tre, friserade/tvättade benen och svansarna på Aqua och Cazzilla/putsade/packade osv... Aqua trimmade jag först på banan, hon var väldigt framme för att vara henne och kämpade bra. Hennes galopp börjar bli väldigt reglerbar nu. Kan galoppera väldigt sakta och sen galoppera på. Vill nu kunna göra tempoväxlingarna snabbare och i mer balans. Hon kändes fin!!
 
Cazzilla var nästa och hon var såååå fin. Kunde galoppera henne i balans varv på varv med ett stadigt stöd i yttertygeln. Kan korta och länga. Känns som det äntligen börjar släppa nu. Har kämpat så mycket med hennes galopp och äntligen, äntligen börjar det släppa. Hoppas att kunna få in samma galopp imorgon på tävlingsbanan. Tess var sist ut och denna veckan är det 15 minuters trav på henne. Vi travade ute på gräs/grusvägarna.
 
Nu har jag precis varit ute och sprungit 5km. Ska hästarna kämpa och svettas ska även jag. ;) Vi åker väldigt tidigt imorgon, då det börjar redan vid 8. Men allt är klart så det är bara att lasta och åka. Cazzilla går en 1,10, första gången hon går rakt in i en 1,10 klass. Aqua går 1,20 och 1,30 om allt känns bra. Lite mer spektakulär bana imorgon men det ska nog gå bra. Ska bli kul att tävla på åby. :)
Aqua ville inte vara med på bild... haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0