galopperat tess :D

Igår (idag egentligen för jag skriver de på lördagen då de är förpublicerat) tog jag första galoppen på Tess, fem minuter galopperade vi på gräs/grusvägarna. Så kul att äntligen galoppera på henne igen. Hon har en bra galopp naturligt. Sen var vi och vägde henne och hon är alldeles för fet, 570kg.... Så hon ska ner typ 50kg nu. Vill absolut inte ha för stor belastning på hennes ben nu när hon har en gammal skada. Vi funderar på lite olika alternativ just nu hur vi ska banta henne. De går ju på bete alla tre men hon kan inte gå kvar där..
 
Aqua och Cazzilla var ute och joggades efter tävlingen. De kommer få ta det rätt så lugnt under veckan jag är borta. Pappa ska rida vissa dagar men sen får de vila helt också. :) Så får vi ladda om till Glommen istället, där jag ska hoppa alla tre dagarna.
 
När detta publiceras så är jag på Rhodos och ligger väl och solar. hihihi! Har inte förpublicerat några mer men uppdaterar kanske lite där nere ifrån!
 
Aqua från oxern där det blev lite vingligt. Har vi den galoppen så klipper hon bara till när vi ligger lite nära. Äntligen har jag hittat galoppen!!:) Då känns det som vi fightas tillsammans.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0