flyttar imorgon. :)

Har ridit lite idag (som vanligt) och sen fixat inför flytten imorgon. Ska flytta ner hästarna till stugan. :) Mockat ur vindskyddet så det är rent och fint när vi kommer tillbaka. Ska köra ner Tess imorgon förmiddag och sen köra ner de andra två när pappa slutat jobba. Vi har ju tre hästar men bara en 2-hästars transport. haha! Så det får bli två turer.
 
Jobbade min sista dag idag på ett tag, vilket är sååå skönt. Tröttnat på de jobbet... Ska försöka hitta något annat till hösten förhoppningsvis, eller något mer. Så man slipper jobba på olika förskolor varje dag.... Men eftersom jag är ledig över sommaren ska jag lägga jätte mycket tid på hästarna och jag håller alla tummar för att Tess håller sig fräsch.
 
Ska väl oxå hålla igång min egna träning, har försökt hinna träna så mycket som möjligt nu med jobb och hästarna, så har blivit tre gånger i veckan. Då springer jag 5km eller 3km lite snabbare. Men nu kommer jag ju kunna träna mer. :) Mitt mål är att kunna springa 5km på 25 minuter, men känner att jag har en bit kvar dit. Springer nu 5km på 31 minuter och sprang nu i veckan 3km på 17 minuter. Har aldrig löptränat så här ordentligt tidigare men tycker det är kul att springa och vill bli bättre. Sen kom jag på att jag borde styrketräna oxå för ridningensskull så har börjat med de igen. Det är dock inte lika kul... :p
Två bilder från ett ridpass för typ tre veckor sen. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0