Dag 2 björbäck

Cazzilla, reg 1,10 0+4 fel.
Mycket tittigare idag men hon var en helt annan häst än igår. Avspänd, hoppade väl och bjöd mot varje hinder. Vi gjorde vår bästa runda och det blir så mycket lättare att rida henne när hon är avslappnad. Tyvärr föll sista bommen i omhoppningen, stod i lite nerförsbacke och vi låg lite nära.
 
Ett språng från igår på den läskiga skylten. Hon kastade sig när jag skulle visa henne hindret, idag brydde hon sig inte om ett enda hinder. Hon behöver gå en lägre klass första dagen på ett meeting för att sen andra, tredje dagen slappna av. Detta var även hennes första gång hon tävlar två dagar på raken. :)
 
Superrundan idag!!
 
Aqua, reg 1,20 0 fel, tidshoppning, plac 15.
På Åby i 1,30 hittade jag verkligen galoppen. Så nu tänkte jag bara på galoppen på framhoppningen och det kändes riktigt bra. Jag gick in på banan och precis innan den före mig skulle starta gick en tjej omkull efter framhoppningshindret och fick hästen över sig. Tävlingen avbröts då tjejen var livlös och andades inte. Ambulansen kom och när de åkt körde de klart 1,20. Riktigt läskigt och jag blev själv lite skraj. Man visste ju inte fall hon skulle överleva eller dö där på framhoppningen...:/
 
Men iallafall, vi fick gå in på framhoppningen igen och ta några språng. Sen in på banan. Satte upp galoppen och allt flöt på, blev lite vingligt mot en oxer men annars nöjd. Aqua hoppade super!! Sen blev 1,30 klassen inställd som sagt. Flyttad tills imorgon kl 9 men den rider jag inte. Hoppar bara 1,25.
 
 
Nu ska jag packa inför Rhodos!! Åker till min pojkvän på väg hem från tävlingen imorgon och sen åker vi på natten till flygplatsen, så taggad!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0