heeejjj

Jag har varit borta över helgen hos min pojkvän och därför inte skrivit något. Hästarna har fått vila två dagar och så har pappa motionerat dom en dag. Det gjorde nog hästarna gott med en lugn helg då det gått rätt intensivt nu i 1,5 vecka. :)
 
Idag fick båda hästarna gå i ridhuset. Jobbade med två bommar på långsidan (18meter emellan). Aqua kändes lite okänslig och seg i början (hon har säkert gått in i ett ''chillmode'' efter den lugna helgen :p) men sen blev hon väldigt fin! Vi varierade mellan 4 och 7 galoppsprång på de 18 metrarna. Riktigt bra för att vara Aqua och hennes galopp har utvecklats enormt på bara några veckor. Det kommer göra gott för hoppningen. Hade velat att hon släppt igenom lite mer i högergaloppen (blivit rakare) men det får vi jobba på imorgon. Cazzilla fick gå samma sak. Hon var rätt stel i början och när jag väl kom åt henne sparkade hon/slog bakut. När jag väl började galoppera gick en propp i ridhuset och det blev kolsvart... Ingen kunde fixa det på ett tag så jag travade henne lite och sen skrittade av. Ska jobba henne likadant imorgon och hoppas att jag får igenom henne lite bättre då.
 
Imorgon har jag fått en plats på hoppträningen och ska testa en ny tränare som kommer till där hästarna står uppstallade. Av det jag har sett verkar hon bra och jag hoppas jag tycker det imorgon också. Jag tror det lutar mot att jag tar Aqua så får Cazzilla gå nästa gång. Sen är det tävling i helgen oxå för båda, så fullt fokus nu på att få det mjuka, reglerbara och lydiga. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0