vår framtida hästgård

Jag längtar så mycket tills vi har börjat bygga, kommit en bit och när vi sen kan flytta dit hästarna. Jag har skapat en kategori ''vår hästgård'' där jag tänkte att ni skulle få följa allt. Allt från vilket underlag på ridbanan, hur boxarna ska se ut (har alltid velat ha boxar utan galler) och övriga stallet.
 
Vi har redan börjat fundera väldigt mycket, såklart! Tanken är att ha några lösdrifter (för hästarna kommer såklart gå ute dygnet runt!), stall med några boxar, sadelkammare, spolspilta, torkrum osv.. Stor ridbana på minst 20x60 med bra underlag och försöka salta det så det inte fryser på vintern. Ett hus (såklart :p) och så ska vi även bygga en lägenhet i anslutning till stallet där jag ska bo.
 
Detta kommer ge mig massa nya möjligheter och underlätta väldigt mycket. Jag kommer kunna ha hinder framme hela tiden med massa övningar uppställda som jag kan hoppa när jag vill. Vi kommer vara mer fria med att köpa och sälja hästar. Kommer aldrig behöva trängas med folk varken i stallet eller när jag rider. Behöver inte planera att hoppa en viss tid för att undvika för mycket folk eller bokade träningar. Förstår ni hur skönt??
 
Marken är på 2,8 hektar och vi kommer börja bygga efter vintern. :) Längtar!
Liten del av marken. :)

Kommentarer
Postat av: Jessie

Det är ju inte jättemycket mycket mark om Om ni ska få plats med husoch löslösdrift och hagar

2015-08-31 @ 10:02:15
URL: http://teamjessie.wordpress.com
Postat av: Anonym

Ska ni köpa till mark eller arrendera? För jordbruksverket rekommenderar ju 1,5 hektar per häst. För jag antar att du ska ha mer än två hästar på din hästgård.

2016-01-17 @ 08:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0