resultat aneby

Har inte tävlat Aqua sen i mitten på juli, sen dess har jag tränat massor. Jag fick jätte mycket hjälp av Eamon med galoppen både på tävling och träning. Så nu har det varit fokus på att hon ska ha en bra galopp både hemma och på tävling. Man kan nog aldrig ha för mycket galopp på henne. Har jobbat med att hon ska vara känslig för min skänkel och bli lite mer självgående. Ridit mer utan sporrar eller bara korta runda. Sen har jag tränat massor på min sits och avståndsbedömning. Tyckte allt funkade väldigt bra idag och det har gett resultat!
 
1,15 bed. A1a, 4 fel.
Rundan kändes väldigt bra och vi hade en bra galopp. Blev lite för passiv i svängen mot 3an och bestämde mig inte riktigt ordentligt. Därför blev det att jag la in ett extra i sista sekund. Men annars fick jag en bra känsla och allt flöt på.
 
1,20 bed. ackumulator, felfritt.
Här hade vi en lika bra galopp. Allt flöt på och det kändes väldigt bra. Tog djupa andetag efter varje hinder för att inte bli nervös och göra något oväntat, hehe.. Aqua hoppade super och jag valde jokerhindret vilket vi klarade. Vi var dock för långsamma för placering. Men jag tycker vi helt klart tog ett steg i rätt riktning idag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0