...

Inte uppdaterat något då det hände en grej igår morse. Våra hästar och grannhästarna kom ihop i samma hage och sprang lösa på gården. Cazzilla skadade sig och blev halt. Vi fick en tid hos veterinären redan idag så vi åkte för att kolla upp det. Det var som tur var inget allvarligt utan veterinären trodde att hon fått en smäll som orsakat en blödning som vi såg på ultraljud. Hon ska skrittas för hand i 4 veckor och sen är det återbesök, förhoppningsvis är allt bra då. Det kunde varit värre men detta hade verkligen inte behövt hända. Sånt som inte får hända. Det var inte ens någon el i hagarna...
 
Cazzilla gick så himla fint i söndag, har aldrig galopperat så bra som då... Hon skulle gått DMet, debuterat 1,20, åka på meeting i Halmstad osv... Känns riktigt, riktigt tråkigt. Jag hoppas dessa 4 veckor går snabbt och att allt är bra sen. Så vi kan komma igång igen.

Kommentarer
Postat av: Sarah Lindkvist

Men fyfan va tråkigt.. slår aldrig fel med skador på hästar! Brukar alltid bli den sämsta timingen nånsin :/ Tur att det inte var så jätteallvarligt och hoppas hon återhämtar sig snabbt! :)

2015-08-19 @ 18:26:41
URL: http://foreverequestrian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0