träningen/planering

Träningen gick bra. Min tränare red Aqua först och sen hoppade jag upp. Bra att se någon duktig rida och sen känna lite hur det ska kännas. Aqua kom mycket mer på bakbenen och kom ihop sig. Men fortfarande väldigt seg för reaktioner och går i sin egna värld. Så måste vara ännu mer bestämd mot henne. Jag hoppade inte så mycket utan det blev mer fokus på markarbetet. Men några språng blev det och det kändes bra.
 
Pratade även om 1,30 debuten. Alla tränare säger att man ska rida många nollor och bra rundor innan man går upp i höjd. Jag håller helt med, roligare att hoppa en lägre klass och det går bra än att det går åt skogen i en högre klass. Men nu har jag hoppat många felfria 1,20 rundor på Aqua och det känns enkelt. Så jag börjar känna mig redo. :) Har försökt göra upp en tävlingsplanering framöver och så här ser det ut för Aqua.
 
26 maj: 1,20, 1,20
9-10 maj: Träningshelg för Arnold Assarsson :)
17 maj: 1,20, 1,25
30-31 maj: lör 1,20, debut 1,30, sön 1,25
 
Nu får jag trimma på för att få henne mer lydig och uppmärksam på mig så hoppas jag vi ska göra bra rundor samt resultat. :) Cazzilla kommer gå lite lokala 1m-1,10 under maj. Någon regional 1,10 med om allt känns bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0