torsdag

Cazzilla fick sina tänder kollade idag, äntligen. Hon är väldigt känslig i munnen och nu har det gått ett år sen vi kollade dom sist. Och visst var det dags. Hon hade två hakar som gett sår på båda sidor samt vassa tänder. Så det fixades till. Hoppas hon ska kännas bättre i munnen nu. :)
Sömnig efter besöket. :)
 
När vi kom tillbaka skrittade jag ut Tess och sen trimmade Aqua i ridhuset. La fokus på rakriktningen då det känns som vi tappat lite där. Sen tränade vi små volter i galoppen, tempoväxlingar och övergångar. Hon var väldigt fin. Gjorde pyttesmå volter, så någon gång kanske vi kan göra en galoppiruett. :p Men lite svårt med tempoväxlingarna fortfarande att få henne på bakbenen när jag tar tillbaka henne, då blir hon lätt lite trippig. Red även halva passet utan stigbyglar, måste börja göra det några dagar i veckan för att träna min sits.
 
Nu är vi på väg till Ullared för att hälsa på Dino. :) Sen ska jag vidare till min pojkvän och är hemma på söndag igen. Då ska jag rida hästarna en stund i ridhuset när jag är hemma på kvällen. De får alltså vila fre-lör. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0