tävling imorgon

''Ledig'' idag då jag inte fick något jobb imorse. Men åkte till stallet på fm och red Cazzilla i ridhuset. Hon kändes fin och riktigt mjuk i vänstersidan. Fortfarande stel i högersidan men hoppas det släpper snart. I galoppen kan jag äntligen börja forma igenom henne ordentligt, innan har hon slagit om till korsgalopp så fort jag försökt göra det. Så hon fick godkänt idag. :) Aqua red jag ut en sväng i skogen, vi rejsade lite idag med men tog det ändå ganska lugnt. Ska se om våra rejs i skogen hjälper till att ha henne mer framme på banan imorgon när jag ska trimma igenom henne.
 
Imorgon ska Cazzilla tävlas. Debut 1,10. Det ska nog gå bra då jag börjar få rätt på galoppen nu. Aqua ska trimmas igenom en stund på banan innan vi åker. 100 starter innan mig och vi har typ bara 20 minuter dit. :) Skönt att ha det gjort!
 
 
Ska bli kul att äntligen ta ett steg uppåt med Cazzilla. Förra året hann jag knappt tävla henne något då hon blev skadad och sen flyttade jag till Grevlunda. Men nu känns hon fräsch och utvecklas hela tiden i markarbetet. Så nu kan vi göra lite vettigare rundor än förra året. :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0