resultat eksjö

1,10, 0+0 fel, 16 placering av 70 starter.
Aqua kändes lite trög i galoppen och fick inte riktigt flytet igenom. Men en helt okej runda. Försökte rida på lite i omhoppningen men fick inga framåtlägen så tappade någon sekund på det.
 
1,20, 0+4 fel, 9 placering av 61 starter.
En klass med mycket fel i och inte en helt lätt bana. Försökte sätta upp galoppen mer och rida efter min plan. Den stora svårigheten var 2, 3 och 4. Jag planerade att rida på sju galoppsprång på båda bågarna vilket jag höll och klarade det felfritt. Resten kändes bra men jag har lite svårt med att hitta distanser i den lite större galoppen. Blir lite hållandes ibland och ibland rider jag iväg lite. I omhoppningen hittade jag bra framåtlägen och tog innan för ett hinder. Galoppsträckan ner till sista hindret som var en kombination gasade jag på lite men sen satte jag inte riktigt tillbaka henne och la henne alldeles för stort på oxern in där hon inte räckte över. Skulle lägga in ett galoppsprång till så hade vi klarat det felfritt. Men men, man lär sig av sina misstag.
 
Börjar precis efter första hindret. Aqua hoppade så fint och det kändes som vi fightades tillsammans runt banan. :)
 
Nu känns det snart som det är dags att debutera 1,30. Vill nog rida någon/några 1,20 rundor till för att verkligen hitta den rätta galoppen innan vi tar steget uppåt. Men att hoppa 1,20 på Aqua nu känns lätt, Aqua hoppar så lätt och enkelt och det känns verkligen inte som hon behöver ta i alls. :)

Kommentarer
Postat av: Divorce Your Horse

Det ser verkligen superfint ut! Ni kommer klara 130 galant :D

Svar: tack :D
isabella fransson

2015-04-14 @ 16:48:30
URL: http://divorceyourhorse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0