quintess

Tänk om denna köttbulle kan komma tillbaka på tävlingsbanan. Hade varit sååå kul. Jag har utvecklats så mycket sen jag red henne för 4 år sen. :) Men chansen är nog liten..
 
Annars funderar vi på att betäcka igen, men denna gång med Diarado. Han är en riktigt fin hingst och har sätt mängder med fina avkommor.
 
Diarado.
 
Men vi får ju inte glömma att vi redan har en superfin avkomma från Tess. Jag hoppas han hoppar minst lika bra som Tess! Dessutom verkar han ha ett väldigt bra psyke, lugn i alla situationer och det är verkligen ett plus. :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej Isabella!
Jag har precis börjat läsa din blogg och jag har totalt fastnat.
Jag har en fråga till dig som inte är relevant till inlägget i sig. Det är såhär att jag har tappat allt motivation och lust att ens gå ner till stallet. När jag väl får bara klappa och pussa på min älskling så känns allt så mycket bättre. Men det ska inte behöva kännas såhär, att man ska behöva tvinga sig gå ner dit. Vi är få i stallet och man får ofta rida ensam och tillbringa sin tid där ensam. Träningsmöjligheterna är inte de bästa. Vi har en paddock med knappt något staket och inga hindermaterial överhuvudtaget. Jag vill utvecklas i min ridning men lyckas inte komma någon vart eftersom det blir mest uteritter. Det tar inte slut där utan jag är så fundersam över hur jag ska lyckas pussla ihop allt när skolan börjar igen. Jag går i tvåan på gymnasiet men ska nu till hösten byta linje och skola. Linjen jag kommer välja kräver mer av mig. Utöver det har jag en pojkvän. Hur får man tiden att räcka till?
Mvh Josefine

Svar: Försök hitta motivation genom att läsa bloggar eller liknande. Sätt upp mål (behöver ju inte vara några stora mål utan kanske bara ''idag ska jag rida utan stigbyglar i 10 minuter''). Om du är intresserad av hoppning kan du ju försöka bygga ihop egna hinder. Ex staketstolpar funkar ju som bommar.
För att få tiden att räcka måste man ju prioritera och planera. Jag jobbar nästan varje dag, rider 2 hästar om dagen, gymmar minst 3 gånger i veckan och har ett distansförhållande (vi ses bara på helgerna) och så tävlar jag även vissa helger vilket gör att vi inte alltid kan ses då. Det funkar för mig och jag gillar att ha mycket att göra.

Vad kul att du gillar min blogg så mycket. Hoppas svaret hjälpte lite och fråga gärna mer om du undrar något. :) kram
isabella fransson

2015-04-11 @ 13:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0