heyyyy

Så glad att flytten gick bra med nennad, vi har ju aldrig flyttat ett föl/åring innan så såklart att man var lite nervös. Men han gick på nästan direkt eftersom jag lasttränat lite och när vi väl kom fram så verkade han glömt bort sin mamma. :) Värre med Tess, när vi kom tillbaka och släppte ut henne i hagen så sprang hon direkt och letade efter sitt föl. :( Men hon glömmer väl det snart också. På måndag ska vi försöka få hem alla 3 hästarna till Jönköping vilket betyder att vi måste åka två gånger... Men det ska vi bli så roligt att sätta igång Tess igen, men nu ett par veckor är det endast skritt. Så får vi väl se hur det utvecklar sig.
 
Har trimmat Aqua en stund på banan idag. Framåt, bakåt, övergångar, öppnor osv... för att känna att hon är med på noterna. Imorgon åker vi till Helsingborg och tävlar. Aldrig vart där innan men det är ju en jätte fin anläggning så det ska bli skoj. Känns iallafall som vi gjort framsteg sen förra tävlingen för ett par veckor sen. Cazzilla ska tävlas på måndag på en klubb i närheten.

Några hoppfilmer från hoppningen i torsdag. Båda gick bra, inte mycket att klaga på. Sen vet jag inte om ni ser men jag har jobbat på min sits det senaste. Hälarna mer nertrampade, händerna jämna och bäriga, och att sitta mer upprätt. Får jobba ännu mer med sitsen och rida utan stigbyglar som lisen sa. Aqua har även börjat få upp formen och huvudet igen, det har vi jobbat stenhårt på! :)
 
 
Dags att sova och ladda för tävling imorgon. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0